Post by wyosandcripunca on Feb 6, 2022 18:04:42 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Igra je lahko zabavna, vendar bodite opozorjeni, da obstaja nekaj velikih motenj. Sistem nadgradnje je prijeten in ponuja veliko raznolikosti pri konfiguraciji vaše ladje, in če vas mletje ne moti, lahko zberete dobre stvari. Kljub temu, da očitno želi biti strelec s kroglami, so kontrole prepočasne za natančno izmikanje in nekaterim napadom se sploh ni mogoče izogniti, zato gre manj za spretnost in bolj za sposobnost škode s tankom. Nenavadno je, da lahko neskončni način igrate le enkrat na dan.
Zaenkrat je vse v redu, a včasih sem obtičal na nalagalnem zaslonu, ko sem se prijavil v igro, ne samo enkrat, zelo pogosto, prosim, popravite! Hvala.
V redu
Igra je verjetno najboljša od vseh mobilnih iger, vendar je toliko mikro transakcij naloženih ena na drugo. 15-dnevna bojna vozovnica, mesečna vozovnica, vip mesečna vozovnica, paketi, enote samo za gotovino in gora izbirnih oglasov. Čeprav je osnovna igra zelo zabavna, se zaradi vsega grabljenja denarja počutim nespoštovanega kot igralca. Še naprej bom igral, vendar se bo igra zagotovo poslabšala.
kako ste lahko tako neumni! Morate ga kupiti z draguljem, da bi ljudje morali kupiti za vas.. Jaz sem že združil 3 neobičajne osvetlitve..in to se zgodi..Ko poteče čas, artikla ne bo več... Torej, kako ga lahko naredim mitskega, ne da bi porabil dragulje? Že imam 2 epic lightedge in želite, da kupimo dragulj, da postane mitičen? Popravili so vaše neumne razvijalce iger
Prej sem dal 5 zvezdic, ker je bila sijajna igra. Zadnja stopnja je vse pokvarila. Nikakor ne morete zmagati. Zdaj je zelo nizka igra. Izgubil sem zanimanje v 1 dnevu, ker ste dosegli raven, ki je preveč, po mnogih mesecih igranja sem lahko zdaj čez to in to je zato, ker ste jo uničili od zadnje posodobitve
Kdo je mislil, da je dobra ideja, da se kovanci (in veliko jih je pri tem) premikajo proti vam z neverjetno hitrostjo v igri shmup? Spravlja me v zadrego.
Zdravo. Ste radi plačevali premijo? ne? Potem se zabavajte s stopnjo uspešnosti 0 % za vse večno! Kolo sreče bo vedno pristalo na najslabšem možnem predmetu, vaši bonusi bodo vedno smeti, slabo se boste imeli, razen če boste imeli veliko denarja. Ne nameščajte.
To je neverjetna igra, vendar včasih zamrzne. Igral sem način ranga in na sredini je zmrznilo. Izgubil sem vse svoje nagrade in celo priložnost... Prosim, popravite to. Drugače pa je dobra igra... Na zdravje
Samo bedna različica originalne igre z imenom Archero, v bistvu je popolnoma ista igra, do črke. Edina razlika je v tem, da Archero namesto letal uporablja pošasti. Sicer pa je vse skoraj enako. Priporočam, da namesto tega igrate Archero, ker očitno razvijalci te igre samo poskušajo iztrgati drugo igro.
Vse zlato in predmete je treba samodejno zbrati, ne pa prileti blizu, da bi ga zbrali. Vse sovražnikove krogle bi morale izginiti, ko je uničeno. To je najslabša različica Tank Heroja, dejstvo, da so razvijalci ustvarili osnovni kovanec, da zbira 2 win stvar, kjer ima druga letala boljši obseg zbiranja kovancev, je zelo ohlapno. VSI KOVANCI, PREDMETI IN DIAMOBD NA višjo raven bi morali SAMODEJNO LETITI NA LADJO IGRALCA
Ta igra je popolna smeti. Letalo, s katerim te začnejo, je preveč tedensko. Kontrole so zelo počasne, da bi se pravilno izognili in ko poskušate ustreliti sovražnike ob straneh, se vaši streli obrnejo proti sredini. Večina laserjev in boostov ječmena vam daje pravico. Šefi so premočni za to, kar zmorejo letala. Sistem plena je totalen jank. Ječmen dobite dovolj kovancev/materiala, da se potisnete. Moj predlog; IGRAJTE HAWK: FREEDOM SQUADRON. kasneje se mi boš zahvalil.
WinWing: Space Shooter Arcade uylw
WinWing: Space Shooter อาร์เคด iel
Torej je vse kopirano iz Archera, tudi dnevne naloge in nagrade za izenačenje itd itd., tudi cene za pakete so enake.. in niso poceni btw in že od 2. poglavja se boste srečali z izzivi napredovanja, ki vas bodo prisilili, da plačate pravi denar. Igra zgrabi denar, tako kot vse Archero, Archero pa je tudi zgrabi denar z norimi cenami za pakete in škatle. Sploh ne priporočam tega, razen če plavate v denarju, potem verjetno ugibam
Tukaj je še en primer; Sit sem od klonov Archera, vendar si želim več iger, podobnih Archero. Ta je v slogu shoot'em up in je nov, a dobro poznan. EDIT: Šef v 4. poglavju ne bo prišel ven, zato ne morem dokončati faze za napredek. Prosim, popravite to.
Oglasi ne delujejo. Vedno znova piše, da oglas ni pripravljen in moram zapustiti, ko me pozove po več neuspelih poskusih.
dobra igra zapravljanja časa, ki jo dejansko igrate namesto igre čakanja. minus 1 zvezdica za številne pakete in količino oglasov za artikle v trgovini, čeprav doslej še nisem srečal vsiljivih oglasov, ki bi silovito igrali sredi igre.
Všeč mi je ta igra, grafika je odlična, vendar je videti bolj realistična 3D. Ena težava, ki sem jo ugotovil, je, da v igri nimate povezave s Facebookom in googleplay. Prosim, želim shraniti svoj napredek v igri s Facebook računom. Igra je odlična.
Precej spodoben koncept. Težava za F2P igralca bo obtičala na zmerni stopnji za tedne ali mesece. Igram po več ur na dan, samo za nadgradnjo za 1 ali 2 lv. Kupil sem nekaj stvari, vendar to ni dovolj, da bi premagal zmerne stopnje, kot je pri 19. Obstaja več kot 28 vrst opreme, ko pleniš škatle, medtem ko opremiš 8 rež. Predstavljajte si, kako dolgo boste dobili opremo, ki jo potrebujete glede na svoj slog igranja, in jo nadgradite. Ne trudite se igrati, če ne želite porabiti veliko denarja in časa. IMHO Stingy Dnevna nagrada! Ni vreden
Zelo ni priporočljivo. Po preveliki porabi se zdi, da sploh ni napredka??? samo strgalo bi ti denarnico. Odstrani, ta igra je denar, vse je pomembno.
WinWing: Space Shooter ஆர்கேட் jmzj
Vloženih približno 60 $ Po neštetih urah igranja, da bi prišli do vijoličnih pušk, tik pred nadgradnjo na zlato. Ne vem zakaj, a izgubil sem eno od vijoličnih pušk. To se je zgodilo 3-krat. Ko mislite, da ste nekje v igri, ostanete na isti ravni. Garbage sovraži to igro
Ne morem igrati računa onemogočeno.. ** Predvajaj od prvega zagona pred name winwing In izbrišem mogoče lani, se ne spomnim Pred tednom dni znova namestite in račun onemogočen..........
WinWing: Space Shooter Аркады fyu
Igra odlično, tudi če so vrednosti elementov (statski bloki) W.I.P. Niso naleteli na vzorec, ki bi bil preveč naključen, da bi se izognil, in imajo dovolj različnih vrst krogel in učinkov, da ostanejo stvari zanimive. Odlična mobilna igra.
končno. Iskal sem nekaj, da bi tekmoval z skyforce. To je drugače! Ampak enako dobro, sem tudi ljubitelj "archero" formata. Lepa življenjska doba za nadgradnje in ravni. Dobro premišljeno, malo dražje za naročnino "brez oglasov", morda bi moralo biti 1 dolar na mesec ali celo vključeno v paket vozovnic, vendar na splošno ... Odlično!
Stickman Ghost 2: Ninja Games Jangovar xezd
Všeč mi je igra, a ko dosežem stopnjo 4 cunami, je nekakšna napaka ali pa sploh ne vem, kaj je. Šef se pojavi za približno 2 sekundi in nato popolnoma izgine na zaslonu, potem pa sem obtičal v boju s šefom brez šefa. Poskušal sem ostati približno 10 minut in še vedno se ni nič zgodilo. ČE GRE ZA HROBO, PROSIM, POPRAVITE JO FFS!!!
Ne morem oditi, ko piše nehaj. Preveč napak v igri
Lepa igra za igranje ... Bravo 👍 fantje ... bravo ... Ne pozabite na posodobitve ...
vsekakor igra za zmago. seveda lahko naredite nekaj IAP, da izboljšate stvari, ali cenite razvijalca. težko je videti slabo stran te igre. najslabša stvar je le nadgradnja ravni rng, ko nisi dobil nadgradnje, ki si jo želiš, ampak zaradi tega je bolj zanimivo. odlično delo dev! priporočljivo za ljubitelje rogue-shmup-rpg. zaenkrat je to moj vtis.
Všeč mi je ta igra. Precej zabavno. Ampak spuščam jo na 2 zvezdici, ker me zdaj dvakrat, ko se odločim za ogled oglasa za nagrado, takoj pošljejo v google play store, da nekaj prenesem. Ne navaja, kaj je bilo, samo čuden zaslon, ki pravi, da nekaj prenaša. Če se bo še naprej dogajalo, sem končal. Nobena druga igra, ki jo igram, ne počne tega.
Enostavno ne smete prenehati igrati te igre, tudi s svojimi stalnimi dejavnostmi. Ta igra me prisili, da ponovno razmislim o svoji taktiki.
Dogodki "izničijo" in "nedovoljeno območje" mi jih ne dovolijo več predvajati, preostali poskusi ostanejo na 0. Uredi: Razvijalec je rekel, da je popravljeno, vendar zame ni. Dogodek se je zdaj pojavil in mi dovolil, da ga ponovno igram, vendar sem igral nezakonito cono in je postavil cono chase na 0 poskusov, tako da še ni popolnoma popravljeno.
To je drug slog igre, tako kot Archeo, vendar v letalskem načinu. Tbh, sprva sem zelo užival, ponuja različne stile boja. Nekaj stvari mi ni všeč, ena izmed njih je, da so sovražnikov oklep trši od vašega orožja. Tako jih je težko ubiti ali pa na neki točki tako izstopajo, da se zdi, da bi brusil že v prvih nekaj poglavjih. Druga stvar je, najvišja raven je še vedno na stopnji 10, tudi power upi so šibkejši od Archea. In brez možnosti oglasov za drugi poskus.
Zelo dober strelec z veliko dela, je na težji strani, vendar ne na moteč način. Ima veliko dogodkov in dejavnosti ter ni okruten z IAP-jem in premium valuto, ki jo je mogoče zaslužiti. Dal bi 5 zvezdic, razen za šefa 4. poglavja, ki se ponavlja tudi v dogodkih, je resno moten in ga je boleče ubijati (zdi se, da ostane zunaj zaslona in poškoduje samo izstrelke). Sicer pa je spodoben strelec in vreden igre.
Igranje igre je vsekakor plačilo! Zelo malo možnosti, tudi če ste odlični, da pridete čez nekaj višjih ravni! Zapravil sem kar nekaj pravega denarja, da sem prišel tja, kjer sem. Če ne bi jaz nakup boljših ladij na začetku ne bi bil tako daleč. Če bi mislil, da ne bi porabil toliko, ker so zaslepili ladjo in opremo, ki bi jo morali plačati za igranje. Sicer zabavna igra, izredno težka v kasnejših stopnjah, a dobro sestavljena.
Igra mi je zaenkrat všeč, vendar sem ocenil zvezdico nižjo, ker me je prosila za oceno po vsaki fazi..
Precej dobro, vendar mislim, da bi lahko obstajale boljše prednosti in funkcije, kot je eksplozija singularnosti, kjer jih en strel v mešanico sovražnikov potegne vase in jih odpihne navzven, sprva jih uniči, nato pa jih vse posrka nazaj in izgine ali kaj podobnega. Rad bi videl, kakšne ideje si ekipa kuje v glavah. Morda bo res zelo razburljivo.
Obožujem to igro, vendar bi bilo veliko bolje, če ne bi trajalo tako dolgo, da se zažene brez porabe denarja. Vsaj če porabite denar, bi morali imeti možnost kupiti določene predmete, ki so redki. Namesto tega je sreča, da potopite, kar dobite. Razen tega mi je všeč, kako napajaš svoje borce in etape so precej kul. Brez oglasov, razen če se odločite gledati brezplačno.
Rad bi temu dal 5 zvezdic, toda po zadnji posodobitvi moram aplikacijo zagnati 4-5 krat, preden lahko dejansko igram. Na žalost tudi po odstranitvi in ponovni namestitvi ostaja enak. Ne vem, kaj se je zgodilo, vendar sem prej res užival.
Igra je odlična, ima veliko razlik od drugih podobnih iger. Sistem elementov vam omogoča, da preizkusite številne gradnje na letalu, ki vam je všeč. Številni igralni moduli vas bodo za nekaj časa zaposlili!