Post by wyosandcripunca on Feb 6, 2022 18:17:09 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Lands 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Lands 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieskończony zasób ▞▞▞
▞▞▞ Lost Lands 3 2022 version ▞▞▞
Gra jest niepotrzebnie trudna. Na przykład jeden z opisów mówi, że potrzebuję pewnego rodzaju dźwigni, a kiedy używam dźwigni, to nie działa.
Pas czasu.
Byłem uzależniony od tej gry. Ale na pewnym etapie w tawernie po prostu brakuje kociołka, w którym musiałem zbierać sadzę. To było tam wcześniej. Nie mogę iść do przodu bez zebrania go. Szkoda
Czterej Jeźdźcy. Edycja kolekcjonerska / Lost Lands - mega ...
Brak języka polskiego. Jest nawet czeski ..
Lost Lands 3 Nuotykių ttfg
Gra kradnie podpowiedzi kupione smdh .l.
... Survive: The Lost Lands – (gra przygodowa) – 1.79 zł -> Darmowa; pozostały 3 dni promocji; Hills Legend – (gra przygodowa typu horror)
Gra wciągająca. Polecam
Wciągająca gra, jedynym minusem jest brak darmowych podpowiedzi. Rozumiem, że twórcy chcą na tym zarobić, jednak przydałby się jakiś sposób na uzyskanie wskazówek z reklamami. Poza tym uważaj, jeśli podpowiedź prowadzi do lokalizacji bez pokazywania zadań, przejście do tej lokalizacji jest wskazówką. Jeśli chcesz tego zadania, to druga cenna wskazówka.
Będziesz cieszyć się tą grą, dopóki niektóre łamigłówki są tak skomplikowane i niewykonalne, aby sprawić, że będziesz płacić za monety, aby je pominąć. Jest w szczególności jedna zagadka, którą wzywam redaktorów do skomentowania tutaj i powiedzenia mi z kamienną twarzą, że nie jest ona zaprojektowana tylko po to, aby ludzie płacili.
Polecam bardzo fajna gra na nudne dni
Naprawdę podobała mi się ta aplikacja, dopóki nie dotarłem do punktu, w którym zamarzła i nie mogę zrobić więcej niż poruszanie się między punktami na mapie.
Natrafiłem na usterkę w rozdziale Zamek szaleństwa i nie mogę już kontynuować gry. Wysłany z prośbą o pomoc, zobaczy, czy odpowie. Zmieni gwiazdy zgodnie z ich odpowiedzią.
Zwykle uwielbiam te gry, ale zaszedłem tak daleko w tej, że marmurowa łamigłówka się zepsuła i nie pozwoliła mi dostać kawałka, który po prostu zamarł na tej konkretnej układance. Musiałem usunąć grę, która naprawdę jest do bani. Próbowałem wszystkiego zamkniętego gra nie działała, nawet oglądałem filmy online, aby zobaczyć, co robię źle. Zrobiłem wszystko dobrze to po prostu zamarło
Dałbym 5 gwiazdek, gdyby nie fakt, że po tym, jak dostałem kawałek księżyca nad klifem, nie mogłem go znaleźć nigdzie w moim ekwipunku. Jakbym to zebrał, a potem poof! Nie mogłem go znaleźć, aby umieścić go tam, gdzie miał iść. Wróciłem do klifu, nie mogłem się do niego dostać, ponieważ już "zebrałem" kawałek. Musiałem odinstalować i ponownie zainstalować grę i grać od nowa. Straciłem dwie gwiazdki - 1 za usterkę i 1 za frustrację
Bonusowy etap we wszystkich utraconych ziemiach wymaga 30 monet. Oczywiście chcesz tylko pieniędzy n pieniędzy. Nie ma możliwości zdobycia 30 monet. Jednak gra jest dobra, grafika dobra dla facetów r gold digger.
niektóre funkcje nie działają, utknąłem w grze z tego powodu
Lost Lands, Forgotten Realms
Uwielbiam tę grę (będzie miała 5 gwiazdek), z wyjątkiem tego, że nie dostałem przedmiotu (papieru) po rozwiązaniu zagadki i nie mogę bez niego ruszyć do przodu.
Lost Lands 5 Full MOD Apk is a fantasy-world adventure game in which many hidden objects, mini-games and puzzles can be solved.
Lost Lands 3 Pustolovske igre itpe
W grze jest usterka, więc nawet nie mogę jej dokończyć.
To świetna gra, a także darmowa. Relaksowanie umysłu w poszukiwaniu wskazówek i tym podobnych. Potrzebujesz więcej i dzięki za gratis.
Świetna gra z fantastyczną grafiką, łamigłówkami i dźwiękami. Twórcy tej gry zrobili to sami. Kocham to!
Podobała mi się fabuła i przerywniki, ale ta wydawała się nieco bardziej splątana niż pozostałe. To było bolesne. Stało się trudne do grania, ponieważ odkrywałeś obszary, których nie można było użyć do 30 zagadek później, do czasu, gdy zapomniałeś, gdzie lub co to było. Mimo to nadal mi się podobało.
Bardzo lubię te gry. Grałem w inne, ale mecze były za krótkie. Nie jak wszystkie gry z serii Lost Land. A puzzle też są niesamowite!!!
Lost Lands 3 APK na Android - Download app (za darmo)
dobrze zrobili większość gry. ale jest zepsuty przez brakujące okulary przeciwsłoneczne, więc nie może dokończyć. nawet użył przewodnika. żadna wzmianka o tych okularach nie może być bardzo denerwująca?
Świetna grafika, ciekawa fabuła i zabawne łamigłówki, wykorzystałem wszystkie moje wskazówki przed końcem gry i nie mogłem wymyślić, co dalej, więc kupiłem kilka monet, zużyłem jedną, a potem skończyłem grę, teraz po prostu przegrywam pozostałe monety... Nie mogę ich nawet użyć w grze bonusowej, ponieważ kosztuje to 1,99 $ lub 30 monet, a ja nie mam dość i nie chcę wydawać więcej pieniędzy na darmową grę, mimo że naprawdę ciesz się tą serią.
Wszystkie gry „Zagubiona kraina” są zabawne, ekscytujące, frustrujące, lol, ale przede wszystkim uzależniające. Dziękuję Ci
Lost Lands 3 Adventure jofz
Świetna gra. Zdecydowanie nie jest to łatwe do grania, ale nie daje ci spokoju. Podobały mi się dwie pierwsze gry. Świetna grafika i sceneria.
Gita
Star Shoot VS Аркадни snon
Polecam!
Lost Lands: A Hidden Object Adventure - Filmweb
Iv się podobało, ale aż do klatki piersiowej obok pedałów, stukałem w klatkę piersiową z numerami i powiedziałbym, że zamarł, nadal mogę biegać, ale nie mogę dostać się do skrzyni, aby wpisać kod, jakakolwiek 1, jakieś pomysły, sztuczki, żebym mógł kontynuować
To była dobra gra, dopóki nie dostałem kodu do skrzyni w lochu. Moim błędem było to, że dotknąłem klawiszy przed otrzymaniem kodu. Nacisnąłem właściwe klawisze, ale się nie otworzyło. Ciągle w nią wchodziłem, a potem klawiatura na piersi nie wyświetlała się i nie mogłem iść dalej z grą. Próbowałem odinstalować grę z telefonu i zainstalować ją ponownie. Udało mi się tylko ponownie uruchomić po odinstalowaniu, a następnie ponownie zainstalować. Musiałem zacząć od nowa i dużo powtarzać, ale skończyłem
Lost Lands: The Four Horsemen Collector's Edition (PC) DIGITAL.
5:15 I Don't Believe in Your Love- 5:34 Lost in Space- 3:53 Alle Lieder wurden von Tobias Sammet geschrieben.
O MÓJ BOŻE ! JESTEM ZAKOCHANI😍! Jak ta gra jest darmowa? Grafika, fabuła i łamigłówki są niesamowite, a nawet dialogi w języku angielskim. Nawet nie widziałem reklamy, więc jak zarabiasz pieniądze? W każdym razie grasz w Rocks!
seksowny niebieski film
Gra zawiesza się zaraz po załadowaniu. W tle słychać ścieżkę dźwiękową, ale ekran jest czarny. Usunąłem całą pamięć podręczną i dane oraz odinstalowałem grę. Ścieżka dźwiękowa była odtwarzana przez 3 minuty po usunięciu plików i odinstalowaniu gry! CO DO CIAŁA rodzaj ukrytych plików umieszczasz na moim urządzeniu, których nie można usunąć po usunięciu i odinstalowaniu? ZGŁOSZONO!!!!
Bardzo frustrująca, nielogiczna gra.
Niesamowite łamigłówki, zwykle nie znajduję takiej, która faktycznie stanowi dla mnie wyzwanie, ale tym razem trochę utknęłam raz lub dwa
Bardzo dobra, trochę, trochę od części 1 i 2
Edycja kolekcjonerska / Lost Lands: The Four Horsemen Collector's Edition (2015) PL-P2P / Polska wersja językowa