Post by wyosandcripunca on Feb 6, 2022 18:20:15 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončni žetoni ▞▞▞
▞▞▞ Grand Theft Auto: Vice City 2022 version ▞▞▞
To prikliče veliko spominov. Res je dobro. Želel bi si le, da bi dal način za vnos goljufij
Po reklamni turneji ne dobim nobenih misij, igra je še toliko ostala .... Nisem plačal demo..... To je patetično
Primer igre, ki vključuje rasno diskriminacijo, je Grand Theft Auto: Vice City. Predstavlja izmišljen Miami, v katerem pride do obračuna med Haitijci in
GTA 6: Pojavile so se nove namige o naslednjem Grand Theft ...
Odlična igra gat, ena najslabših v seriji gta, vendar še vedno odlična, nič slabega, če razmišljate o tej stari grafiki in nižjih podrobnostih, popolno
seveda lahko uporabi nekaj optimizacije pri ravnanju z avtomobilom. moral uporabiti goljufije, da bi jih osvojil. GTA LCS je veliko bolj uglajen, zato mislim, da je razlika v ceni.
Zgodba igre je nemogoča, zdaj igre ne morem niti namestiti, denar sem porabil za te smeti, polne hroščev. Vendar je klasika in zabavna, če vam dejansko omogoča namestitev igre
Grand Theft Auto: Vice City Arkády kra
Ta igra je dokazano, da je stara zlata. To igro sem igral na računalniku v kibernetskih centrih. Nikoli si nisem mislil, da bi ta igra lahko bila izdana Za Androide, zdaj sem zelo vesel, da lahko zdaj to igro igram kjer koli in kadar koli. nekaj hroščev, prosim, popravite jih pravilno. Potem vas bom ocenil s 5 zvezdicami.
Ocenil bi jo višje, če se prekleta igra neha tako pogosto zrušiti sredi misije na mojem oneplus nord.
To je dobra igra in je obudila veliko lepih spominov. edini razlog, da ne dobi polnih 5 zvezdic, je, ker ko zaviješ levo ali desno, je res težko ciljati in ne moreš prilagoditi nastavitev.
Vsako leto, ko Apple razkrije novo različico iOS-a - operacijskega sistema za iPhone, iPad in iPod touch, ... Grand Theft Auto: Vice City goljufije za PS2.
"Grand Theft Auto: Vice City Stories" Goljufije (PS2) - Domov ...
Še vedno je zabavno igrati, toda vožnja je bolečina zadaj, vendar je na nekaterih točkah še vedno mogoče igrati
Grand Theft Auto: Paket Trilogy, kmalu - WebSetNet
NE KUPUJTE TE IGRE...Vzdušje je osvežujoče, skupaj s sranimi kontrolami, samomorilnimi npc-ji, moralno kompromitujočo retoriko in nelogično fiziko.Ta igra je živa, kar pomeni, da imajo skrbniki Rockstarja in njegovi sodelavci popoln nadzor nad vašo igro in lahko vohunijo za vami prek tega groznega pristanišča. Vsekakor NE priporočam nakupa tega in igranja te igre na platformi za konzolo, medtem ko ne boste izpostavljeni kriminalcem, ki so slabši od vseh, ki so prikazani v tej igri. Imam 3 igranja. ZAUPAJ MI.
Grand Theft Auto: Vice City Arcade fpzf
Povprečno zelo počasi, nekaj visenja, vendar dobra grafika, bo izboljšala dobro zasnovo igre, hvala.....zapravljajte denar, zaslužite ok, moji frmds
Dobra igra, grafika dobra, kontrole spodobne, vredne denarja.
To je zelo dobra igra. Ampak res nima dobre grafike. Všeč mi je. Zelo gladko igranje. In dejansko kontrole, kot je ciljanje, niso dovolj dobre. Majhni oddaljeni predmeti, kot so avtomobili itd., se ne upodabljajo, dokler se ne približajo. To je precej nadležno 😡.
Super, da vidim isto igro v telefonu.super gladko in brez ogrevanja..brez praznjenja baterije...še vedno raje SAN ANDREAS...neverjetna optimizacija...tudi z več grafičnimi možnostmi... res super, rockstar . Sanandreas je preprosto gladek
Popravite svoje napake in kontrole. Pretežko je igrati na mobilnem telefonu
Največja težava te igre so grozne kontrole. Ciljanje je grozno. Neodzivna vožnja. Najlažje misije postanejo skoraj nemogoče. ne bi priporočal. Poskusite Max Payne, takšen mora biti avtomatski cilj.
se še naprej zruši, ko klikneš na zemljevid.. popravi
Sredi igre se prikaže napaka "nadaljuj s prenosom", ko kliknem nanjo, nič ne bo delovalo, igra je zataknjena na sredini in spet jo moram odstraniti in kasneje moram narediti namestitev. To sem naredil dvakrat, zdaj ne več ... .
グランド・セフト・オート・バイスシティ アーケード ihsj
Vau, spomnim se te igre za Playstation 2, ko sem prvič izšel, in točno tako, kot se je spomnim, je boljša grafika od tiste, ki je bila, nekaj kolcanja je, vendar mislim, da se lahko popolnoma razčisti, ko spremeniš grafične nastavitve
Grand Theft Auto: Vice City আর্কেড ejqe
Supr igrica.
Top 10 rockstar iger - studio, ki nam je dal gta - Igre - 2021 - Hi ...
Kontrole so nekako zelo težke, a je v redu. s tem nimam težav. S spoštovanjem, všeč mi je ta igra, rodil sem se 1 leto po izidu igre in igra mi je tako všeč. Hvala, ker ste ponovno naredili igro otroštva za vse v mobilnih napravah.
To igro sem igral na svojem računalniku leta 2004 in zaradi slabe grafike nisem mogel dokončati vseh misij. Ampak ta igra je bila moja najljubša. Po vseh teh letih sem našel to igro v playstoreu in sem jo kupil.. Končno sem končal vse misije in ta igra me popelje nazaj v moje otroštvo...Wat kos umetnosti.. Ta igra nikoli ne zastari. Tudi pesem malibu (pointer sisters) je še vedno na mojem seznamu predvajanja avtomobilov. Hvala rockstar, da mi je obudil spomine.
Seveda je to legendarna igra itd., vendar je nadzor v tej igri preprosto nor. Obstaja tudi veliko stvari, kot so avtomobili, ki se nenadoma pojavijo zaradi nizkega dosega vida. PC različica je veliko boljša od mobilne. To je samo izguba denarja.
Grand Theft Auto: Vice City Arkadne igre uol
Vsakič, ko igram do 65 % igre, potem ko končam vso misijo zgodbe. Sama divjam. Drugi avtomobili v igri so začeli trzati. Počasi se premika. Večkrat sem odstranil in namestil in problem je še vedno isti. Naveličan sem te igre.
Staff! - Job Game | Simulator Simulācijas spēles gytl
GTA: Vice City - Igre na spletu
Veliko hroščev, če igro igramo neprekinjeno en mesec, se igra nenadoma izklopi in telefon se med misijami prikaže na začetni zaslon, zato prosimo, da zmanjšate hrošče
zelo užaljen po plačilu! nekaj časa dobro delal. prešel na pol poti in vsi gumbi so šli na sredino zaslona. odločila, da ga ponovno namestim in zdaj je vse izbrisano in je treba začeti znova!!
Odlična igra in ima podporo za krmilnik, vendar igra ne prevede kontrol v krmilnik. Na primer, namesto "pritisnite y za vstop v vozila" je "pritisnite to na zaslonu za vstop v vozila". Kontrolnike morate ugotoviti sami ali jih poiskati. Prav tako ni goljufij brez tipkovnice.
dostojno je.... polno hroščev in napak, kontrole telefona pa včasih skorajda nemogoče, prav tako ne morete vedeti, kje so stvari na zemljevidu, ne prikazuje trgovin z oblačili ali nakupovalnih središč, čisto ok. ...
Zelo dobro narejena mobilna različica. Tudi tole sem si privoščil!!