Post by wyosandcripunca on Feb 6, 2022 18:35:53 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai trikdo ištvermę ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Veiksmo figūrėlės
Pabandykite žaisti du kartus. Įdiegęs, jis ir toliau bando atsisiųsti ir niekada nesibaigia, todėl užtrunka ilgai žaisti ar net pradėti. Bandyta 2 skirtinguose įrenginiuose ir 2 skirtinguose tinkluose su 8 mėnesių skirtumu ir ta pati problema. Pataisykite tai ir aš galiu bandyti dar kartą. Grįžtant prie „Žvaigždžių karų“ galaktikos, tai veikia puikiai
Smagu burti komandas ir išgyventi priešų bangas, kai kiekvienam veikėjui mūšyje atliekami RPG posūkiai, kurių kiekvienas turi unikalių judesių, savybių, puolimo, gynybos, greičio ir vikrumo statistiką, kurią galima atnaujinti. Nesmagu yra tai, kaip žaidimas gali nutrūkti, kai kovojate su komandomis, kurios turi daugiau nei 8 apsisukimus, kol galite įmušti smūgį, spyrį ar sviedinį. Nauji žmonės neturi šansų PvP mūšyje, ir tai užmuša linksmybių faktorių ir pusiausvyrą, dėl kurios šis žaidimas lengvai uždirbtų 4–5 žvaigždutes.
Mano vaikai mėgsta šį žaidimą, tai suteikia mums papildomo laiko kartu.
DC Legends: Fight Superheroes رول پلیئنگ xxma
Man patinka žaidimas, bet erzina, kaip aš negaliu gauti daug puikių herojų, nebent man pasisekė su paketu. Yra daug, kurių nėra galimybės gauti, nebent pasiūlytumėte brangų išpardavimą. Yra ir kitų, kuriuos galite gauti iš daugybės vietų. Pakeiskite juos į geresnį mišinį. Yra tik 27 vietos, kur zatanna yra silpna gydytoja, ir niekur nerasi meros. Norėdamas gauti super merginą, aš jį nusiperku, o pakuotėje yra 100 kitų herojų
Mano programa vis sako, kad nesinchronizuojama ir taip pat paleidžiama iš naujo. Prašau pataisyti.
Žaidimas yra juokingas daugeliui procesorių komandų PVP, kurios yra neįveikiamos
Geras žaidimas, bet procesoriaus priešams nereikia įkrauti specialių judesių, todėl kai kurių mūšių neįmanoma užbaigti, pvz., bane'as gauna 3 judesius prieš 3 mano žaidėjus ir jis vis gydo, taigi, kad ir kokia būtų jo sveikata, jis atsinaujina iki visiškos sveikatos ir turėtų kartais, bet visada pakankamai išgydyti, kad negalėtum jo nužudyti wtf
DC Legends: Fight Superheroes Rollespil mlow
Šis žaidimas yra daugiau kaip įvadas naujokams nuolat besiplečiančioje nuolatinės srovės visatoje. Ir šiuo požiūriu šis žaidimas yra didžiulė sėkmė. Man asmeniškai patiko žaidimo politika „Gera grafika su mažu dydžiu“... ir žaidimo eiga yra stulbinanti. Nereikia nė sakyti, kad esu sužavėtas. Trumpai tariant, visiems, kurie tai skaito, patariu žaisti šį žaidimą, kad gautų geriausią visų laikų (įvadinę) DC patirtį!
Labai įdomus žaidimas, bet nuolatinis atsisiuntimas kainuoja man duomenis? Norėčiau, kad nustatytumėte parinktį atsisiųsti viską, kad žmonės galėtų atsisiųsti per „Wi-Fi“. Taip pat lėtėja žaidimų įkėlimas. Manau, kad tokiu būdu sulauktumėte daugiau klientų. Turėjau šiek tiek patirties reklamos ir rinkodaros srityje, todėl žinočiau.
Negaliu žaisti šio žaidimo, aš jį įkeliu viskas gerai, bet tada veikėjai pagrindinėje bazėje neįsikelia tinkamai ir neatlieka kampanijos užduočių, kai noriu juos pasirinkti, o herojų puslapis neįsikelia į herojus. teisingai, aš taip pat negaliu rinkti kasdienių prisijungimo premijų ir gaila, nes labai mėgavausi žaidimu ir laukiau naujų veikėjų atrakinimo ir šlifavimo... Jei galite ką nors padaryti, praneškite man
Osom
DC Legends:正義のためのバトル ロールプレイング pixm
šis žaidimas buvo nuostabus, bet staiga jį įkelti užtrunka amžinai! iki taško, kai negaliu atlikti nė vienos iš misijų ar net atnaujinti herojų, nes esu tuščiame įkėlimo ekrane, ištryniau ir iš naujo įdiegiau programą, tai labai apmaudu, nes laikui bėgant jos įkėlimas vis ilgėja.
Žaidimo eiga sukelia priklausomybę ir kiekvienas kiekvieno veikėjo judesys, manau, yra gerai apgalvotas. Man labai patinka, kaip jis seka filmų ir komiksų įvykius. Dabar čia yra vienintelė problema, su kuria susidūriau su žaidimu. Žinau, kad tai gali būti sudėtinga, bet manau, kad į juos turėtų būti įtraukti visi nuolatinės srovės veikėjai, o ne tik populiarūs, nes kai kurioms mažumoms patinka kiti veikėjai, tokie kaip Klausimas, bet ir kiti, nei tas puikus žaidimas.
Carol Danvers - Pagrindinis puslapis
man patinka žaidimas, noriu žaisti toliau, bet naujas atnaujinimas vis laukia, todėl jis neleis man gauti atnaujinimo, man reikia žaisti labai liūdna, skiriu tiek daug laiko komandos kūrimui, o ne aš negaliu žaisti nuolatinės srovės legendų kompiuteryje, nes tai kvaila atnaujinimas sako, kad laukiama jau kelias valandas
AČIŪ!! ŽAIDĖJO PASIRINKIMAS!! Net žaidimas buvo išleistas gana seniai, kūrėjai vis dar tobulina ir prideda teisingų funkcijų bei peržiūrų. Apskritai matau, kad šis žaidimas gali būti brangus, jei pasirinksite, bet taip pat puikiai tinka nemokamam žaidėjui. Man patinka šis žaidimas, nes jis tikrai pagrįstas pasirinkimu, o ne sėkme. Ypač kai reikia gauti naujų herojų. Tęskite puikų darbą
Šis žaidimas turi potencialo būti nuostabus. Gera grafika, lengva išmokti ir žaisti. Mano didžiausia problema yra didžiulė pinigų duobė, o tikimybė gauti norimų herojaus šukių yra maža. 50 USD už 3 žvaigždučių herojų, kuriam reikės dar 100 USD, kad pasiektų maksimalų lygį. Pataisykite kainų kritimą ir aš duosiu geresnį įvertinimą
DC Legends: Fight Superheroes Igranje uloga vvxw
Šį žaidimą parsisiunčiau daugelį metų ir vienintelis skundas yra tas, kad PvP žaidime turite duoti eilių limitą. Kai kurie žaidėjai tiesiog kuria statymus, kad sustabdytų visas rungtynes, nebent turite konkretų personažą, nuolat defunduoja kitus. Tai yra pagrindinė PvP problema ir jei ne posūkio limitas, tai nustatykite laiko limitą. Laiko limitas taip pat gerai veiktų su PvE
Recharge Please! 퍼즐 uafy
Man tai patinka, bet norisi, kad jiems būtų lengviau rasti personažus
Puikus žaidimas! Neseniai iškilusi sinchronizavimo problema buvo greitai išspręsta. Tokią palaikymo komandą turėtų turėti kiekvienas žaidimas. 5 žvaigždučių įvertinimas žaidimui ir palaikymo komandai. Gaukite žaidimą, prisijunkite prie aljanso ir linksminkitės!
Žaidimas nuolat stringa arba stringa. Žaidžiau 13 minučių ir jis sunaudojo 21 procentą mano akumuliatoriaus. Galiu žaisti „Marvel Strike Force“ 1 valandą ir 13 minučių ir sunaudoja tik apie 20 procentų mano akumuliatoriaus. Šis žaidimas turi potencialo, bet vykdymas yra baisus.
Veikia kai kuriuose įrenginiuose, atrodo, kad mano Android 10 įrenginiai neveikia. Siūlyčiau „Google“ sukurti „Android 9“ suderinamumo režimą, kai jis veikia 10 versijoje, arba pačiam WB taisyti.
DC legendos:„Fight Superheroes“ yra „Action-Adventure“, RPG, ... Žaidimą galima žaisti mobiliuosiuose įrenginiuose, tokiuose kaip „Android“ ir „iOS“.
Vėl skirčiau 5 žvaigždutes, jei kūrėjai ištaisytų visas esamas klaidas, ypač PVP fragmentų paketo pirkimo klaidas. Jau kelis kartus rašiau apie tai el. paštu, bet visada atrodo, kad tai yra laikinas pataisymas prieš tą pačią klaidą. - pasirodo. Nagi, kūrėjai; jau praėjo daugiau nei 4 metai!! Žaidžiu nuo pirmos dienos!! Jums visiems reikia padaryti geriau
Tagų debesis » Ziuri.me - filmai online nemokamai
Jei esate „DC Comics“ gerbėjas, labai rekomenduoju šį žaidimą. Savo ruožtu paremtas strateginis žaidimas yra labai įdomus ir sudėtingas, taip pat sukuriamos tobulos rungtynės su priešu. LABAI didelis sąrašas, kurį reikia atrakinti ir naudoti, ir jis vis dar auga. Nekantrauju, kokia gali būti šio žaidimo ateitis!
tikrai verta žaisti 1 šiame žaidime progresuoti nėra per sunku 2 su priešais smagu kovoti 3 herojai turi unikalių ir nuostabių sugebėjimų, tokių kaip blykstė ir negyvas šūvis 4 kovos sistema šiame žaidime nėra labai paini ir aš to nepadariau. nepraleiskite per daug laiko vienai misijai istorijoje.
Absoliutus gėda. Kiekvienas reidas yra šiukšlių gaisras ir tai yra vienintelis žaidimo turinys, kuris nėra šiukšlių lygio pvp.
Taigi aš turiu šį žaidimą jau daugiau nei metus ir, tiesą sakant, daugiau nesu sužavėtas. PVP yra juokinga, nes jis suderina jus su galingesnėmis komandomis, o tam tikros rungtynės su silpnesniais priešais gali tiesiog viską sujaukti, tą patį galima pasakyti ir apie kasdienes misijas. Žaidimas tiesiog paseno ir tapo neįdomus, todėl sumažėjo jo žaidžiamumas. Ir viskas per daug kartojasi. Ir, ko gero, blogiausia (ir iš dalies buvo paminėta) yra operacijų veikėjai
Man patinka žaidimas, tik norėčiau, kad būtų daugiau dėmesio apie herojų prieinamumą parduotuvėje ir geresnes kainas, nes žaidimui išleidžiu nemažai.